Danny DeVito teki huumejekun Arnold Schwarzeneggerille Juniorin kuvauksissa

Semmonen jekku sitten sieltä.

13.2.2022 15:03

Terminator- ja Conan-legenda Arnold Schwarzenegger teki aikoinaan Twinsin (1998) ja Juniorin (1994) Danny DeViton kanssa. Kaksikko on tehnyt nyt Triplets-nimisen Twinsin jatko-osan, jossa nähdään myös Tracy Morgan.

Iso-Arska oli Jimmy Kimmelin vieraana, jossa hän kertoi DeViton erikoisesta huumejekusta kesken Juniorin kuvausten.

– Kuvasimme Junioria, ja oli lounaan aika. Danny kutsui minut traileriinsa, koska oli kokannut italialaista ruokaa. Söimme trailerissa herkullista italialaista ruokaa – pastaa ja mitä kaikkea siinä olikaan, Schwarzenegger muistelee.

– DeVito tarjosi minulle sikarin ruoan jälkeen. Laitoin sen suuhuni ja aloin polttamaan sitä. Se tuntui fantastiselta.

– Unohdin kaikki repliikkini palattuamme kuvauksiin. Minulla oli lähikuvakohtaus ja Danny oli kameran takana. Ohjaaja huutaa ”action” ja ihmettelen että mitä ihmettä minun pitäisi oikein sanoa. Ohjaaja selittää, että jatkamme kohtauksella, johon jäimme ennen lounasta.

– Ei, en todellakaan muistanut mitä teimme ennen lounasta. Minun piti siis mennä käsikirjoitusvastaavan luokse tarkistamaan repliikkini. Olin unohtanut aivan kaiken. Vasta puolentoista tunnin päästä aloin taas muistamaan repliikkejäni.

– Danny oli laittanut kannabista sikariini. Olin aivan pihalla kaikesta.

Schwarzenegger halusi kostaa DeVitolle, mutta hänelläpä on niin tarkka hajuaisti, että DeVito haistoi sikarissa olleen pilven. Jekku ei onnistunut.

Katso alta koko haastattelu.

Lisää luettavaa