Darren Aronofskyn Noah-spektaakkelin viimeisiä lisäyksiä: Nick Nolte on langennut jättienkeli

15.1.2014 12:00

Jo parin kuukauden päästä saapuvassa suurelokuvassa kuullaan Nick Nolten ääntä.

Darren Aronofskyn Raamattu-spektaakkeli Noahin ensi-ilta Yhdysvalloissa on jo maaliskuun 28. päivä, mutta ohjaajalla on vielä yllätyksiä paljastettavanaan. Aronofsky twiittasi 14. päivä tammikuuta kuvan, jossa paljastaa Nick Nolten olevan mukana elokuvassa.


Twiitissä Aronofsky kertoo Nolten esittävän Katselija Sêmîazâzia. Katselijat, toiselta nimeltään Grigorit (suomennetussa Raamatussa ”Jumalan pojat”) ovat juutalaisesta apokryfisestä kirjasta tuttuja suurikokoisia langenneita enkeleitä, joiden tehtävä oli auttaa ihmisten sivilisaatio alkuunsa. Grigorit kuitenkin opettivat ihmisille myös Jumalan kieltämiä asioita, kuten magiaa. Grigorit myös lisääntyivät ihmisnaisten kanssa, mistä syntyivät Nefilimit.

Alun perin Mark Margolis oli kiinnitetty kyseiseen rooliin, kertoo FirstShowing. Sivusto epäilee, että Margolis näytteli CGI:llä toteuttavan hahmon liikkeet, ja Nolte mahdollisesti toimii ääninäyttelijänä. Aronofsky kuitenkin twiittasi Margoliksen esittävän elokuvassa toista hahmoa.

Elokuvan pääosissa nähdään Russel Crowe, Anthony HopkinsJennifer Connelly ja Emma Watson. Katso traileri alapuolelta. Tämä uutistoimittaja ei osaa sanoa, vaikuttaako elokuva kamalalta vai lupaavalta, mutta ainakin kiinnostavalta. Elokuvan Suomen-ensi-illasta ei ole ainakaan vielä tietoa.

(Episodi/MH)

Lisää luettavaa