David Letterman palaa ruutuun Netflixin kautta – tienaa järjettömän palkan kuudesta jaksosta

Eläkepäivät jäivät kun rahaa lyötiin tiskiin.

Suosittu yhdysvaltalainen tv-kasvo David Letterman palaa eläkkeeltä ruutuihin. Tällä kertaa tosin suoratoistopalvelu Netflixin kautta.

Kukaan tuskin epäili, että rahaa sopimuksessa tulee liikkumaan mukava summa. Se on kuitenkin niin iso, että se tulee luultavasti shokeeraaman niin viihdebisneksen sisällä kuin ulkonakin olevia.

Letterman tulee vetämään ensimmäisellä kaudella kuusi ohjelmaa. Hän saa jokaisesta jaksosta 2 miljoonaa dollaria, joka tekee yhteensä 12 miljoonaa dollaria koko kaudesta.

Vertailuksi voisi ottaa Robert De Niron palkan tulevasta draamasarjasta Amazonin suoratoistopalvelussa. Näyttelijä on 750 000 dollarin palkallaaan per jakso television parhaiten palkittu draamanäyttelijä, mutta jää silti kauas taakse Lettermanin palkasta.

Muut keskusteluohjelmien isännät jäävät niin ikään kauas taakse. Conan O’Brien tienaa 12 miljoonaa dollaria vuodessa. Jimmy Kimmel ja Stephen Colbert tienaavat 15 miljoonaa dollaria vuodessa ja Jimmy Fallon 16 miljoonaa dollaria vuodessa. Kaikki he kuitenkin tekevät neljästä viiteen jaksoa viikossa – huiman työmäärän enemmän kuin Letterman.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät jutut