DC-sarjoille kirvestä – Arrowverse kutistuu enää vain kahteen osaan

Harmillista.

30.4.2022 11:15

Amerikkalainen The CW -kanava on tehnyt päätöksiä pyörittämiensä DC-sarjojen suhteen. Uusimpien tietojen mukaan takkinsa joutuvat laittamaan nyt naulaan Batwoman ja Legends of Tomorrow.

Batwoman päätti juuri kolmannen tuotantokautensa ja Legends of Tomorrow seitsemännen kautensa. Ne kuuluvat molemmat Arrowverse-sarjauniversumiin yhdessä jo aiemmin lopetettujen Arrown, Supergirlin ja Black Lightningin kanssa. Jäljelle franchisesta jäävät siis enää vain The Flash ja Superman & Lois.

Sarjojen vetäjät ja kirjoittajat kommentoivat tilannetta tuoreeltaan sosiaalisessa mediassan.

Batwoman on kohdannut polkunsa varrella suuria haasteita eivätkä sen katsojaluvut ole hiponeet taivaita. Sen alkuperäinen pääosaesittäjä Ruby Rose lähti tuotannosta dramaattisesti ensimmäisen kauden jälkeen, minkä jälkeen hänen tilalleen nimikkorooliin palkattiin Javicia Leslie.

Legends of Tomorrow on käynyt aikanaan läpi myös suuria näyttelijävaihdoksia. Alkuperäisestä kokoonpanosta jäljellä on enää ollut vain Caity Lotz.

Kaikki Batwoman kaudet ovat nähtävillä HBO Maxissa ja Legends of Tomorrow kokonaisuudessaan Netflixissä. Alla sarjojen trailerit.

Lähde: Deadline, Deadline

Lisää luettavaa