De Niro paljastaa toivovansa yhteistyötä Scorsesen ja DiCaprion kanssa

31.12.2016 01:54

Tuoreessa Hollywood Reporterin haastattelussa Robert De Niro paljasti toivovansa yhteistyötä entisen luotto-ohjaajansa ja tämän nykyisen luottonäyttelijän kanssa.

De Niro on näytellyt kahdeksassa Martin Scorsesen ohjaamassa elokuvassa. Yhdeksäs, The Irishman, on luvassa vuonna 2018. Edellisen kerran De Niro nähtiin Scorsesen elokuvassa vuonna 1995, kun herrat tekivät yhteistyötä elokuvassa Casino.

Leonardo DiCaprio on työskennellyt Scorsesen kanssa viidessä elokuvassa, joista tuorein on The Wolf of Wall Street. Seuraava yhteinen projekti on todennäköisesti The Devil in the White City, mutta sen ensi-illasta ei ole vielä tietoa.

Vaikkakin kolmikko teki yhteistyötä pikaisesti vuoden 2015 lyhytelokuvassa The Audition, De Niro selvästi janoaa lisää: ”Leo rakastaa Martya kuten minä, se on mahtavaa. Rakastaisin jos me kolme voisimme tehdä jotakin.” De Niro paljasti samassa haastattelussa myös Scorsesen pyytäneen häntä näyttelemään Kristuksen viimeinen kiusaus (1987), Gangs of New York (2002) ja The Departed (2006) elokuvissa, mutta projektit eivät olleet aikataulullisista syistä mahdollisia.

Lisää luettavaa