Disney Plus näyttää kovan luokan musiikkitapahtuman ensimmäistä kertaa suorana

Jopas tuli yllätyksenä.

28.9.2023 23:50

Variety uutisoi, että Disney Plus -suoratoistopalvelu tulee esittämään suorana Rock & Roll Hall of Fame -seremonian marraskuussa. Luvassa on siis kunnianosoituksia ja musiikkiesityksiä suosikeilta kunniagalleriaan päässeille.

Tänä vuonna kunniagalleriaan valittiin mukaan Kate Bush, Sheryl Crow, Missy Elliott, George Michael, Willie Nelson, Rage Against the Machine, The Spinners, DJ Kool Herc, Link Wray, Chaka Khan, Al Kooper, Bernie Taupin ja Don Cornelius.

Rock & Roll Hall of Fame -tapahtumasta on aina nähty jälkikäteen kooste, mutta nyt luvassa on ensimmäistä kertaa suora lähetys. Tietoa ei ole, nähdäänkö tapahtuma myös Suomessa.

Tapahtumassa esiintyy ainakin Elton John, Brandi Carlile ja Dave Matthews. Palkituista ainakin Willie Nelson, Sheryl Crow, Missy Elliott ja Chaka Khan esiintyvät.

Vielä ei ole tietoa pystyykö Rage Against the Machine esiintymään, koska laulajalla on ollut terveyshuolia. The Spinnersin nykyisessä kokoonpanossa ei ole montaa alkuperäistä jäsentä jäljellä. Kate Bush puolestaan ei ole esiintynyt lähes kymmeneen vuoteen – siinä tosin olisi hieno comeback.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia