Dolph Lundgren sanoi Stallonea ”hulluksi italialaiseksi”: oli lyödä häntä turpaan The Expendables -kuvauksissa

Pinna paloi, käämi kärähti… Mutta Stallone tajusi onneksi pyytää anteeksi.

13.5.2023 19:57

Rocky IV (1985) -elokuvan Ivan Dragon roolistakin tunnettu Dolph Lundgren päätyi melkein ”nyrkkeilemään” myös The Expendables -elokuvan kuvauksissa. Silloin tosin olisi ollut tosi kyseessä – ei näytteleminen.

Lundgren oli hermostunut Sylvester Stallonen tyyliin painostaa häntä kohtausta kuvattaessa.

– Hän oli erittäin ankara minua kohtaan The Expendables -elokuvassa, jossa hän tavallaan huusi minulle koko kuvausryhmän edessä ja pakotti minut tekemään kohtauksessa noin 20 ottoa, Lundgren kertoi In Depth With Graham Bensinger –keskusteluohjelmassa.

Lundgren kertoi paikalla olleen kaiken lisäksi lehdistöä.

– Hän oli tyyliin: ”Isoäitini voisi tehdä tuon paremmin. Mitä helvettiä, mitä sinä teet?” Hän toimi niin käytännössä kaikkien edessä. Ja siellä oli myös lehdistöä sinä päivänä, kansainvälistä lehdistöä, Lundgren lisäsi.

Dolph Lundgren elokuvassa The Expendables (2010).

Kun lounastauko koitti, Lundgren soitti vaimolleen ja kertoi suunnitelmastaan.

– Sanoin hänelle vain: ”Jos hän sanoo vielä yhdenkin sanan, lyön häneltä tajun kankaalle ja vitut tästä elokuvasta, häivyn täältä. Aion vain lyödä hänet tajuttomaksi ja helvetti lähteä”, Lungren oli tykitellyt.

Pahinta ei tapahtunut, sillä Stallone oli yllättäen lähestynyt Lundgrenia ja pyytänyt anteeksi.

– Minua taputettiin selkään, ja se oli Sly. Hän sanoi: ”Hei, olen pahoillani tuosta. Otetaan uusi otto ja jatketaan eteenpäin”, Stallone oli sanonut.

Ruotsalaistähti kertoi hänellä ja Stallonella olleen hyviä ja huonoja aikoja, mutta sanoi heidän myös olevan ”jossain määrin kuin perhettä”. Lundgren kuvaili Stallonea ”hulluksi italialaiseksi”.

– Veikkaan hänen tietävän, että olen aina kunnioittanut ja rakastanut häntä, ja arvelen, että olemme sen vuoksi edelleen ystäviä, Lundgren pohti.

Sylvester Stallone ja Dolph Lundgren elokuvassa The Expendables (2010).

Lundgren paljasti vastikään niin ikään, että hän on taistellut syöpää vastaan kahdeksan vuoden ajan. Taistelu on edelleen käynnissä.

Dolph Lundgren nähdään seuraavan kerran Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvassa, joka on  määrä julkaista joulukuussa. Alla Lundgrenin haastattelu ja Aquaman-traileri.

Lue myös: Illalla tv:ssä: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa