Dr. Phil syytösten alla – antanut väitetysti addikteille alkoholia ja huumeita

Erikoista toimintaa, jos totta.

30.12.2017 10:03

Tv-tohtori Dr. Phil (Phil McGraw) on rajujen syytösten alla. Hänen väitetään edesauttaneen alkoholi- ja huumeriippuvuuksista kärsineiden vieraidensa alkoholin ja huumeidenkäyttöä katsojalukujen lisäämisen vuoksi.

Dr. Phil -ohjelmassa on ollut mukana alkoholi- ja huumeriippuvaisia, joita on pyritty ohjelman avulla hoitamaan. Monet ovat olleet kiitollisia saamastaan avusta. Joillakin vierailla on kuitenkin kritiikkiäkin sanottavanaan.

Yksi hoidettavista, Todd Herzog, sanoi saapuneensa ohjelman kuvauksiin ja löytäneensä pukuhuoneestaan pullon vodkaa. Hän sortui juomaan sen, jonka jälkeen hänelle annettiin Herzogin mukaan Xanaxia, joka on rauhoittava lääke. Sen jälkeen hänet väitetysti kannettiin haastatteluun.

Herzog väitti, että vodkaa löytyi pukuhuoneesta myös toisella kertaa. Tuolloin hän joi vain vähän sitä.

Toinen vieras puolestaan väitti, että hänelle neuvottiin katu, josta hän saisi heroiinia. Häntä pyydettiin vaikenemaan neuvoista.

Raportoidusti Dr. Phil -ohjelmasta ei ole vielä kommentoitu väitteitä. Dr. Phil on joutunut myös aiemmin rajujen syytösten kohteeksi. Voit lukea asiasta lisää täältä: Stanley Kubrickin tytärtä kuvotti Hohto-tähden kohtelu – syyttää Dr. Philiä julmaksi.

Lähde: News.com.au

Lisää luettavaa