DreamWorks ja Nordisk Film yhteistyöhon

18.9.2012 15:47

DreamWorks Studios julkistaa äskettäin solmitun yhteistyön myötä Mister Smith Entertainmentin kanssa, että DreamWorks on tehnyt ensimmäiset uudet yhteistyösopimukset seuraavien independent- levittäjien kanssa: Entertainment One (eOne), Constantin Film, Nordisk Film ja Italian Film. Sopimukset ovat seurausta DreamWorksin kansainvälisen strategian muutoksesta ja ovat ensimmäinen vaihe luoda yhteistyöverkko ympäri Eurooppaa, Afrikkaa ja Lähi-itää parhaiden levittäjien kanssa.

DreamWorks on ryhtynyt monivuotisiin uusiin levityssopimuksiin levittääkseen elokuviaan kaikissa ko. maiden medioissa; eOne Iso-Britanniassa ja Benelux-maissa, Italian Film Lähi-idässä, Nordisk Film Pohjoismaissa ja Constantin Film Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Muut yhteistyökumppanit ilmoitetaan lähiviikkoina. DreamWorksin kotimainen levittäjä USA:ssa, The Walt Disney Company, jatkaa Pohjois-Amerikan, Latinalaisen-Amerikan, Aasian, Venäjän ja Australian levityksen hoitoa. Reliance jatkaa DreamWorksin elokuvien rahoittamista ja omistaa Intian levitysoikeudet.

Ensimmäinen elokuva, joka menee tuotantoon ja levitykseen uuden sopimuksen myötä, on uudelleenfilmatisointi ranskalais-kanadalaisesta elokuvasta Starbuck, jonka pääosassa nähdään Vince Vaughn. Kuvaukset alkavat lokakuussa 2012 ja ensi-ilta on vuonna 2013.

Kuva elokuvasta The Help.

Lisää luettavaa