Dystopisen hittisarjan 2. kausi lähestyy – upouudessa trailerissa ei todellakaan luvata helppoa tulevaisuutta

Hulun alkuperäissarja The Handmaid’s Tale on aikaisemmissa trailereissa näyttänyt vain vilauksia uudelta kaudelta, mutta uuden kokopitkän trailerin myötä kuva toisesta kaudesta laajenee.

29.3.2018 10:22

Amerikkalaisen televisiosarja The Handmaid’s Talen ensimmäinen kausi oli painostava ja kauhistuttava kaikessa järjestelmällisyydessään, mutta toisella kaudella tilaa itselleen valtaavat säröt.

Toisen kauden traileri vihjaa Junen (Elisabeth Moss) vapaudesta, mutta vielä ei nähdä, mihin tämä vapaus vie. Sarjan ideologialle tärkeästä vaatetuksesta näkee, ettei June ainakaan jatka ihan tavallisena orjattarena, mistä vihjaa myös hänen entisen isäntäpariskuntansa Waterfordien rajut riidat.

Trailerissa nähdään myös kohtauksia pahamaineisista siirtokunnista, johon dystopisen yhteiskunnan sääntöjä rikkoneet lähetetään ja jossa nähdään ensimmäiseltä kaudelta tuttuja hahmoja omanlaisessaan helvetissä. Vaikka trailerissa nähdään myös välähdyksiä Junen parhaan ystävän Moiran (Samira Wiley) ja aviomiehen Luken (O.T. Fagbenle) vastarinnasta, on helppoa huomata myös Gileadin jatkuva mahti visuaalisesti vaikuttavissa kohtauksissa orjattarien kera.

The Handmaid’s Tale -sarjan toinen tuotantokausi alkaa Suomessa HBO Nordicilla heti tuoreeltaan huhtikuun 26. päivä.

Katso uusi traileri alta!

 

Lisää luettavaa