Elokuvia tulee pikavauhtia kotona katsottavaksi – Nyt voi striimata kotimaisia uutuushittejä

Teatterikierros jäi monilla elokuvilla lyhyeksi koronaviruksen takia.

Koronaepidemia on sulkenut elokuvateatterit, joten yleisölle tarjotaan nyt uusia tapoja katsoa elokuvia kotisohvalta.

Alkuvuodesta ensi-iltansa saaneet kotimaiset elokuvat Teräsleidit ja Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen on nyt julkaistu suoratoistona poikkeuksellisen nopeasti, ja ne ovat katsottavissa rajoitetun ajan.

Molemmat elokuvat ehtivät saada teattereissa runsaasti katsojia, mutta niiden kaari jäi lyhyeksi, kun teatterit suljettiin.

Pamela Tolan ohjaama Teräsleidit on vuoden toistaiseksi katsotuin kotimainen elokuva lähes 250 000 katsojalla. Sinikka ja Tiina Nopolan lastenkirjaan perustuva Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen keräsi sekin noin 175 000 katsojaa.

Nyt molemmat kotimaiset suosikit ovat ilmestyneet tilausvideopalveluihin rajoitetuksi ajaksi. Elokuvat ovat katsottavissa eri suoratoistopalveluissa 27.4.2020 asti.

”Elokuvateattereiden sulkeuduttua avautui mahdollisuus tuoda kaksi huikean menestyksen saavuttanutta kotimaista elokuvateatteri-elokuvaa katsottavaksi ennakkoon kotona. Sekä Teräsleidit että Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen ovat erinomaisia hyvän mielen elokuvia ja niitä tänä aikana varmasti tarvitaan”, kertoo elokuvia levittävän SF Studios -yhtiön Sampsa Salonen.

Teräsleidiä ja Ärhäkkää koululaista vuokrataan 18-19 euron hintaan esimerkiksi Elisa Viihteessä, Viaplayssa ja SF Anytimessa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat