Elokuvien verkkokauppa Discshop lopettaa toimintansa – ”Kiitos tästä ajasta”

Surullisia uutisia.

Tänään saimme kuulla surullisia uutisia elokuvakaupparintamalta, kun verkkokauppa Discshop ilmoitti lopettavansa toimintansa välittömästi. Discshopin varaston ja domainin osti ruotsalainen CDON-sivusto.

Discshop perustelee päätöstä lausunnossa näin: ”Syynä tähän on päätöksemme olla suorittamatta investointeja, joita olisi tarvittu elokuva- ja tv-pelien myyntisegmentin kannattavaan toimintaan”.

Mikäli Discshopin asiakkaille jäi kysymyksiä, ne voi lähettää sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@discshop.fi. Tilaukset jotka Discshopilla oli varastossa välitetään ostajille lupausten mukaisesti, mutta avoimet tilaukset ja ennakkotilaukset perutaan ja rahat palautetaan asiakkaalle.

”Haluamme kiittää uskollisia asiakkaitamme, jotka ovat kulkeneet kansamme tämän matkan. Ystävällisin terveisin, Discshopin tiimi”, postauksen lopussa toivotetaan.
Discshopin lopettaminen tuo varmasti harmaita hiuksia monille elokuvien keräilijöille, sillä sivustolla oli ainutlaatuinen arkisto Suomessa julkaistuista tallenteista.

Aiheeseen liittyvät jutut