Emma Stone tekee ensimmäisen alastonkohtauksensa historiallisessa leffassa – pyysi kuvauksissa nakuilua

”Mielestäni se kävi järkeen.”

Emma Stone halusi, että hänellä on alastonkohtaus tulevassa The Favourite -elokuvassa.

Yorgos Lanthimosin historiallinen elokuva sijoittuu 1700-luvun alkuun ja kertoo Stonen esittämästä Abigail Mashanista, joka kilpailee herttuatar Sarah Churchillin (Rachel Weisz) kanssa Englannin kuningattaren (Olivia Colman) huomiosta ja kiintymyksestä. Tilanteesta syntyy kiihkeä kolmiodraama.

Alkuperäisessä käsikirjoituksessa Stonen hahmolla ei ollut alastonkohtausta, mutta hän keksi idean kohtauksesta kesken kuvausten ja pyysi lupaa olla alasti.

– Ympärilläni oli lakana. Kun kuvasimme ja teimme muutaman oton, sanoin, että voinko olla vain alasti? Mielestäni se antaa Sarahille jotain katsottavaa, kun hän näkee, että minä en ole vain lakanan alla peitossa. Olivia totesi vain, että älä tee sitä! Yorgos reagoi vain, että oletko varma tämän tekemisestä? Ja minä totesin, että ehdottomasti. Valitsin tehdä sen. Mielestäni se kävi järkeen. Se on ehdoton (Stone näytti keskisormea) Sarahille, Stone kuvaili.

The Favouriten alastonkohtaus tulee olemaan Stonen uran ensimmäinen. Elokuva saa näillä näkymin ensi-iltansa Suomessa tammikuussa 2019.

Lähde: Movieweb

Aiheeseen liittyvät jutut