”Emme yrittäneet tehdä wokea”: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves nostaa naishahmot parrasvaloihin

Roolipelileffa tulee teattereihin pian.

7.3.2023 16:32

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves -elokuvan käsikirjoittajat John Francis Daley ja Jonathan Goldstein tekivät hauskan Game Night -elokuvan vuonna 2018. Nyt kaksikko on napannut legendaarisen roolipelin projektikseen.

Kaksikko on käsikirjoittanut myös muita elokuvia, kuten Spider-Man: Homecomingin ja Kaameat pomot.

Kaksikko puhuu uudessa haastattelussa tulevasta D&D-elokuvastaan. Ainakin elokuva on siinä mielessä hyvissä käsissä, että he ovat pelanneet peliä.

Varietyssä huomattiin, että elokuvan taistelijahahmot ovat naisia. Michelle Rodriguezin Holga ja Sophia Lillisin Doric, hoitavat likaiset hommat ja taistelun.

– Emme yrittäneet tehdä wokea, Goldstein sanoo.

– Vannon, ettei siinä ole mitään sellaista. Mielestämme oli vain hauskaa, että Holga hoitaa tappelun Edginin (Chris Pine) puolesta, koska hän ei halua liata käsiään. Rakastamme myös päähahmomiestemme emaskulointia, Daley puolestaan kertoo.

– Ei todellakaan woken takia, Goldstein toteaa.

– Se on mielestämme hauskaa ja tuoretta. Samanlainen dynamiikka toimi myös Rachel McAdamsin ja Jason Batemanin hahmojen välillä Game Night -elokuvassa, Daley kertoo.

– Tai kuten Tom Hollandin ja Robert Downey Jr.:n välinen vääntö Spider-Manissa. Haluamme, että mieshahmomme haastetaan, etteivät he ole pelkästään sankarillisia, Goldstein toteaa.

Lue lisää Varietyn pitkästä haastattelusta.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves -elokuvan ensi-ilta on 31. maaliskuuta.

Alla traileri.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa