Ensimmäinen kuva Hellboy-ohjaajan uudesta, massiiviluokan hirviötoiminnasta

11.6.2012 22:15

Synkkään fantasiaan kiintynyt ohjaaja Guillermo Del Toro jatkaa hirviöiden parissa tulevassa Pacific Rim -elokuvassaan. Avaruushirviöiden ja ihmiskoneiden kohtaamisia lupaavasta elokuvasta on julkaistu ensimmäinen kuva.

Kaupunkeja myllääviä hirviöitä ei vielä paljastettu, mutta jotain tunnelmasta ja ihmishahmojen hyödyntämästä teknologiasta voi Idris Elban poseerauksesta saada irti.

Halvalta aasialaiselta Gojira-elokuvalta ja mecha-animelta kuulostava Pacific Rim kertoo avaruushirviöiden invaasiosta, jota ihmiset yrittävät talon kokoisilla roboteilla estää. Hienoa, että pähkähullu idea on mennyt elokuvastudioilta läpi!

Total Filmille antamassaan haastattelussa Del Toro kertoo, että elokuvassa laitetaan sileäksi monen korttelin verran elokuvaa varten rakennettua Hong Kong -settiä.

Del Toro jos kuka on oikea mies ohjastamaan hirviömätkintää. Ohjaaja ei ole aiemmissakaan elokuvissaan pelännyt suuria maskeerausurakoita tai erikoisia ilmestyksiä. Miehen uralta löytyvät muun muassa fantasiaelokuvat Hellboy (2004), Pan’s Labyrinth (2006) ja Hellboy II: The Golden Army (2008). Hellboyta näytellyt Ron Perlman on mukana myös Pacific Rim -elokuvassa.

Elokuvan käsikirjoittaja Travis Beacham harjoitteli hirviöelokuvien metkuja parjatulla Titaanien taistelulla (2010). Toivottavasti virheistä on opittu.

Megakokoista temmellystä odotellaan ilmestyväksi ensi vuoden kesällä.

Lähteet: Movieweb, Total Film

Lisää luettavaa