”Ensimmäistäkin herkullisempi” – Kierrokset nousevat kauhusarjan toisella kaudella

Yliluonnolliset voimat vetävät tarinaa yhä syvemmälle.

Kiehtova Servant-sarja on saanut toisen tuotantokauden. Sarjan ensimmäinen kausi esitteli katsojille itsekeskeisen tv-juontaja Dorothyn (Mullan alla -sarjasta tuttu Lauren Ambrose) sekä hänen miehensä huippukokki Seanin (Toby Kebbell).

Pariskunta oli menettänyt Jericho-vauvansa traagisesti. Terapiatarkoituksessa Dorothy alkoi hoivata reborn-nukkea, jonka hän kuitenkin uskoi olevan elävä vauvansa.

Dorothyn palattua töihin palkattiin nukelle hoitajaksi uskonnollinen Leanne (Nell Tiger Free). Lastenhoitajan saavuttua perheeseen alkoi tapahtua selittämättömiä asioita.

Toinen tuotantokausi alkaa tilanteesta, jossa perheen lastenhoitaja on kadonnut jäljettömiin. Servantin toinen kausi on vielä ensimmäistäkin herkullisempi.

Yliluonnolliset voimat vetävät tarinaa yhä syvemmälle ja huumori saa entistä tummempia sävyjä. Arvoituksellista symboliikkaa on tälläkin kaudella luvassa runsaasti.

Sarjan on luonut ja käsikirjoittanut Tony Basgallop, ja yksi sarjan tekijöistä on Kuudes aisti -ohjaaja M. Night Shyamalan.

Susanna Karhapää

Tähdet ★★★★

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut