Entinen SNL-tähti törmäili autollaan

Tässä olisi voinut käydä pahemminkin.

25.6.2023 14:30

Näyttelijä ja koomikko Pete Davidson on tullut tutuksi erityisesti Saturday Night Live -sketsisarjan vakiokasvona. Viime vuonna sarjasta irrottautunut Davidson on sittemmin keskittynyt edistämään uraansa omaelämäkerrallisilla projekteilla, joista viimeisin on tv-sarja nimeltään Bupkis. Davidsonin elämää voi luonnehtia tapahtumarikkaaksi, vaikkei mies ole vielä täyttänyt edes 30 vuotta.

Kuluvalla viikolla hänelle annettiin syyte holtittomasta ajamisesta. Varsinainen ajoneuvolla törttöily tapahtui jo maaliskuussa. Davidson oli palaamassa naisystävänsä kanssa kotiinsa Beverly Hillsissä, kun hänen ajamansa auto suistui jostakin syystä tieltä, rusikoi tienposkessa olleen palopostin ja törmäsi asuintalon seinään.

Tapahtumassa voi nähdä yhtäläisyyksiä näyttelijä Anne Hechen kuolemaan johtaneen onnettomuuden kanssa. Myös Davidsonin kohdalla kävi niin, että törmäyskohteena olleen talon asukkaat eivät vahingoittuneet. Asunnon omistaja ja hänen tyttärensä lähinnä pelästyivät kolarista.

Davidson tai hänen naisystävänsä eivät hekään saaneet vakavia vammoja rysäyksessä. Näyttelijä-koomikon saama syyte saattaa kuitenkin johtaa kolmen kuukauden mittaiseen vankilatuomioon ja sakkoihin.

 

Lähde: Comingsoon.net

Lisää luettavaa