Entouragen luoja sanoo, että sarjan paluu evättiin poliittisen korrektiuden takia – HBO:ta ei kiinnostanut toisenkaan sarjan pilotti

Ajat muuttuivat.

Menestyssarja Entouragen luoja Doug Ellin antoi haastattelun Yahoo Entertainmentille, jossa kritisoi HBO:ta siitä, että he eivät suostuneet käynnistämään sarjaa uudelleen vuosia sarjan päätöksen jälkeen.

Ellin syyttää poliittisen korrektiuden kulttuuria, joka iski sarjaa vasten. Entouragea on kuvattu misogynistiseksi sarjaksi, joka ihannoi ”toksista kulttuuria Hollywoodissa”. Hän olisi halunnut rebootata sarjan uudelleen päivitettynä versiona.”Minusta Entourage ei ollut vulgaari jätkien juttu, millaiseksi sarjaa maalataan tänä päivänä. Kun sarja alkoi, New York Times kirjoitti, että se on fiksuinta televisiota sillä hetkellä!”, Ellin sanoo.

”Jos reboottaisimme sarjan, en tekisi siitä vähemmän poliittisesti korrektia, mutta tekisin parhaani jotta pystyisin kuvaamaan maailman todellisuutta tänä päivänä.” Ellin kertoo, että sarja oli aikanaan hyvinkin realistinen kuvaus Hollywoodista

Hän kertoo tehneensä HBO:lle pilotin myös toiseen sarjaan, joka ei herättänyt kiinnostusta. ”En anna heille koskaan anteeksi sitä. Oli se hyvä tai ei, olen ansainnut toisen mahdollisuuteni, ja sen sijaan he julkaisevat muita aika huonoja sarjoja.”

Aiheeseen liittyvät jutut