Näyttelijätär Debi Mazarilla todettiin koronavirus – kuvaili oireitaan

Ei ole varmaa, milloin hän sai tartunnan.

Näyttelijä Debi Mazarilla (Mafiaveljet, Entourage)on todettu koronavirus. Hänellä oli outoja oireita jo kuukausi sitten, mutta häntä ei tuolloin testattu – ei siis ole varmaa, oliko tuolloin kyse koronaviruksesta. Eilen testissä paljastui, että hän on kuitenkin jossain vaiheessa saanut tartunnan.

– Toisena päivänä tunnen oloni kurjaksi ja seuraavana olo on normaali. Tänään keuhkoni ovat raskaat, mutta olen sitkeä. Pystyn hengittämään ja aion parantua täällä, omassa kodissani! Perheeni on karanteenissa 14 päivää. Heillä ei ole oireita. Me kaikki mahdollisesti saimme jo sen? Kuka tietää, Mazar mietti.

Näyttelijän oireisiin kuului kuukausi sitten ainakin pienoinen kuume, pääkipu, kurkkukipu, lihassäryt, korvien soiminen ja kuiva yskä. Oireet menivät ohi nopeasti. Pari viikkoa sitten hän heräsi jälleen samoihin oireisiin – erona oli todella kovat lihassäryt. Hän arveli tuolloin saaneensa koronaviruksen. Hän pääsi vasta päiviä myöhemmin testiin, jonka tulos hänelle selvisi eilen.

– Pysykää kotona ihmiset! Suojatkaa itsenne ja rakkaanne. Rakentakaa immuunijärjestelmiänne. Onnea matkaan ja Jumala siunatkoon meitä kaikkia, Mazar vielä jatkoi.

Muita tartunnan saaneita julkkiksia ovat muun muassa Tom Hanks sekä Idris Elba.

Lähde: NJ

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut