Hollywood-tähti Idris Elba sairastui ensin – nyt koronaviruksen sai hänen vaimonsa

Viihtyvät yhdessä kotona.

23.3.2020 17:03

Idris Elba kertoi viime viikolla – osin Tom Hanksin innoittamana – että hänellä on koronavirus. Hän sai julkitulonsa yhteydessä kritiikkiä siitä, että hänen vaimonsa oli hänen kanssaan. Valinta olla Elban seurana oli kuitenkin Sabrina Dhowre-Elban oma toive.

Dhowre-Elba sai nyt itsekin covid-19-tartunnan.

– Oprah, sain tietää tänä aamuna positiivisesta testistäni, hän kertoi Oprah Winfreylle haastattelussa videopuhelun kautta.

Dhowre-Elba sanoi halunsa olla miehensä kanssa kummunneen ”vaimon vaistosta.” Idris Elba puolestaan sanoi olevansa huolissaan siitä, että ihmiset kantavat virusta oireettomana, vaikka se voi silti helposti levitä. Hän sanoi Winfreylle myös, ettei hänellä ja hänen vaimollaan ole ollut oireita.

Sabrinan mielestä oli outoa, ettei heillä ole mitään koronavirukseen liitettyjä oireita. Hän kuitenkin piti mahdollisena, että tilanne vielä muuttuu.

Pariskunta sanoi myös, että he näkevät tilanteessa hopeareunuksen. He saavat olla karanteenissa yhdessä, tehdä luovia juttuja ja viihdyttää itseään vaikkapa pelaamalla videopelejä tai shakkia.

Sabrina paljasti näyttelijämiehensä aloittaneen kitaransoiton opettelun. Elba on jo soitellut kitaraa vaimolleen, ja se on ollut Dhowre-Elban mielestä romanttista.

Lähde: Fox Business

Lisää luettavaa