Tom Hanks päivitti koronavirustilannettaan – fanien huomio kiinnittyikin ihan muualle

Muisti leikinlaskun vakavassakin tilanteessa.

18.3.2020 11:50

Tom Hanks on yksi niistä julkkiksista, joka on saanut koronavirustartunnan. Hän on myös yksi ensimmäisiä tartunnastaan kertoneita julkisuuden henkilöitä. Hän sai julkitulostaan kehuja muun muassa Idris Elbalta, joka päätti ainakin osittain Hanksin innoittamana kertoa koronavirustartunnastaan julkisesti.

Australiassa karanteeniaan lusiva Hanks on laittanut sieltä muutamia päivityksiä Twitteriin. Yksi niistä sai huomiota myös muusta syystä kuin koronan vuoksi.

Tähti oli levittänyt kuvassa paahtoleivälleen erikoista Vegemite-levitettä. Australiassa suosittu ruskea, paksu, B-vitamiinipitoinen levite on tehty panimoiden hiivajätteestä, suolasta, mallaksesta ja vihannesuutteesta. Elokuussa 2015 ministeri Nigel Scullion vaati levitteelle jopa myyntirajoituksia, sillä sitä käytetään syrjäseuduilla pontikan valmistamiseen.

Australialaiset Hanks-fanit pistivät merkille, että näyttelijä oli levittänyt Vegemiteä leivilleen ihan liikaa. Eräs jopa teki videon Hanksille, jossa esitellään Vegemiten oikeanlaista käyttöä. Hanksin poika Colin osallistui myös keskusteluun sanomalla, että hän on huomautellut liiasta Vegemiten levittämisestä isälleen vuosia.

Alla kaksi Hanksin Twitter-viestiä.

Alla tuoreempi Hanksin twiitti, jossa hän kertoo oireiden olevan viikon jälkeen aika lailla samoja. Hän laittoi asian myös leikiksi valittelemalla, että hänen vaimonsa on pärjännyt häntä paremmin Gin Rummy -korttipelissä. Hän kertoi niin ikään oppineensa, ettei levitä Vegemiteä enää liian paksusti leivälle.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa