Ryan Reynolds lahjoitti koronan vuoksi miljoona dollaria – trollasi samalla Hugh Jackmania

AOP

Kriisin keskellä pientä tunnelman kevennystä.

Hollywood-tähti Ryan Reynolds ja hänen näyttelijävaimonsa Blake Lively päättivät molemmat kantaa kortensa kekoon koronavirusta vastaan. He lahjoittivat miljoona dollaria ruoka-apua antaville Feeding America ja Food Banks Canada -järjestöille.

– Covid-19 on brutaalisti vaikuttanut vanhempiin ihmisiin ja vähävaraisiin perheisiin. Blake ja minä lahjoitamme miljoona dollaria, joka jaetaan Feeding America ja Food Banks Canada -järjestöille. Jos voit antaa, nämä organisaatiot tarvitsevat apuamme, Reynolds kirjoitti Twitterissä.

Hän ei kuitenkaan malttanut olla jälleen kerran keventämättä tunnelmaa naljailemalla hyväntahtoisesti näyttelijä Hugh Jackmanille.

– Pitäkää huolta ruumiistanne ja sydämistänne. Jättäkää tilaa ilolle. Soittakaa jollekin, joka on eristyksissä ja saattaisi kaivata kontaktia muihin. (Hugh Jackmanin numero on 1-555-:.(-HUGH), Reynolds veisteli.

Näyttelijä vitsaili, että Jackman olisi yksi eristetyistä ja kaipaisi puhelinsoittoa. Jäämme odottelemaan Jackmanin vastaiskua. Alla Reynoldsin twiitti.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut