Huhu: Marvel pistää Deadpoolin uuteen uskoon

Meneekö Deadpool uusiksi?

24.2.2020 16:19

Marvel Studios on pistänyt isot rattaat pyörimään, Deadpool 3 on jo pitkällä esituotannossa. Fanit ovatkin jo odotelleet tietoa siitä mitä Kevin Feige tekee suosikkisankarille. Disney ei nimittäin tee K16-tuotantoja, joten on mielenkiintoista nähdä mihin roisi hahmo suuntaa.

Deadpool on aivan erilainen hahmo kuin muut Marvelin hahmot, mutta toisaalta Deadpool-leffat ovat tienanneet yli 1,5 miljardia dollaria, joten siellä on myös isot rahat odottamassa.

Deadpool-tähti Ryan Reynolds on leffojen luova voima. Hän on myös tuottanut elokuvat sekä oli yksi kakkososan käsikirjoittajista. MCU:ssa kuitenkaan näyttelijät eivät tuota elokuvia. Ainoastaan Paul Rudd on aiemmin saanut käsikirjoituskrediitit Ant-Maneista.

Reynolds haluaisi tuoda takaisin ohjaaja David Leitchin sekä käsikirjoittajat Rhett Reesen ja Paul Wernickin. Nyt huhuillaan, että Feige haluaisi taas tuoda oman uuden tiimin kuvioihin.

Huhun mukaan Feige on erittäin tietoinen siitä, että Deadpool 2 sai huomattavasti nihkeämmän vastaanoton maailmalla kuin ensimmäinen elokuva, joten hän haluaisi piristää konseptia. Ilmeisesti Ant-Man and the Waspin rustaajat Chris McKenna ja Erik Sommers ovat tällä hetkellä ykkösehdokkaat Deadpool 3:n kirjoittajiksi.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa