Hollywood-tähti Idris Elba päivitti tilannettaan – kertoi huolistaan karanteenissa ja vastasi kritiikkiin

Oli ylpeä toisesta Hollywood-tähdestä.

18.3.2020 10:58

Hollywood-tähti Idris Elballa todettiin vasta koronavirus. Hän joutui karanteeniin ja päivitti sieltä nyt tunnelmiaan. Kaksi kertaa päivässä lämpönsä tarkistavalla tähdellä ei ole ollut pahoja oireita, mutta hän on silti huolissaan.

– Kyllä, tottakai olen huolissani. Olen huolissani saamastani tartunnasta, olen huolissani astmastani ja kuinka se voi tehdä asioista vaikeita minulle todella nopeasti, Elba mietti.

Hän oli huolissaan myös siitä, mitä maailmalla tapahtuu.

– Olen todella huolissani maailman tapahtumista. Jos olen rehellinen, olen huolissani siitä, miten hoidamme tätä asiaa, Elba jatkoi.

Elba sanoi myös olevansa ylpeä Tom Hanksista, joka kertoi avoimesti tartunnastaan. Se inspiroi häntäkin astumaan tartunnan tiimoilta julkisuuteen. Hän arveli koronatilanteen saavan myös yleistä läpinäkyvyyttä, jos Hanks ja hän kertovat tartunnasta avoimesti.

– Olen huolissani, että ihmiset eivät puhu toisilleen siitä. Olen huolissani ihmisten leimaamisesta. Olen huolissani, että ajaudumme panikkiin ja saamme koko maailman pois radaltaan, Elba vielä lisäsi.

Tähti sai myös negatiivista palautetta ilmoitettuaan koronovirustartunnastaan, sillä hänen ainakin vielä tuolloin terve vaimonsa oli hänen seuranaan. Ihmiset ajattelivat hänenkin saavan tartunnan.

– Olen nähnyt monien ihmisten sanovan, että Sabrinan ei pitäisi olla täällä. Tällaisena aikana rakkaus on tärkeää. Kuka minä olen kieltämään vaimoni tuen? Niin paljon kuin halusinkin pitää hänet turvassa me oletimme, että jos minulla on se, todennäköisesti hänelläkin on se. Toivon, että te ymmärrätte sen, Elba tuumi.

Tiettävästi näyttelijä altistui virukselle 4. maaliskuuta WE Day -tapahtumassa Lontoossa. Hän tapasi siellä muun muassa F1-kuljettaja Lewis Hamiltonin ja Kanadan pääministerin Justin Trudeaun, jolla on todettu koronavirus.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa