Eräs hahmo on vielä paljastumatta WandaVisionista – Paul Bettany on halunnut tehdä töitä tämän näyttelijän kanssa

Onko Marvelilla vielä näin iso jokeri hihassa?

21.2.2021 21:26

Pian Marvel-fanien elämä menettää taas muutamaksi viikoksi merkityksensä, kun supersuosittu Disney Plussan WandaVision-sarja päättyy. Sarjaa on enää kaksi osaa jäljellä.

Hätä ei ole tosin tämän näköinen, sillä The Falcon and the Winter Soldier -sarja kännistyy jo 19. maaliskuuta.

WandaVisionilla on kuitenkin vielä yksi salaisuus hihassaan.

Nimittäin sarjan oletettu pääpahis. Visionia näyttelevä Paul Bettany on paljastanut hahmon näyttelijän olevan sellaisen, jonka kanssa hän on koko elämänsä ajan halunnut näytellä.

Tämä vihjaa siihen, että näyttelijällä on ikää. Al Pacinon on huhuiltu olevan sarjan pääpahis. Fanit ainakin uskovat niin.

– Välillämme oleva kemia oli uskomatonta. Meillä on upeita kohtauksia yhdessä. En malta odottaa ihmisten näkevän niitä, Bettany kertoo.

Fanit ovat myös spekuloineet, että sarjassa mahdollisesti nähtävä Avengers-hahmo on Benedict Cumberbatchin Doctor Strange.

– Erään teorian mukaan joku Avengers-hahmoista nähdään WandaVisionissa ja ihmiset arvelevat hahmon olevan Doctor Strange. Pakko sanoa, että suuri määrä sarjan hahmoista päätyi ennen aikojaan julkisuuteen vuotojen kautta, vaikka yritimme parhaamme mukaan pimittää tiedon, Bettany sanoo.

WandaVisionin kahdeksas osa nähdään 26. helmikuuta.

Lähde: Comingsoon

Lisää luettavaa