Esimakua kevään skandaalielokuvasta: bikinitytöt piirittävät James Francon gangstaräppäriä

11.9.2012 20:15

Pienissä bikineissä juhlivat, entiset Disney-kanavan lapsitähdet etsivät villiä lomaa. Sitä tarjoaa kuvassa oleva huumediileri, jonka alta pitäisi muka löytyä James Franco. Keimailevien tyttöjen ja gangstaräppäriksi naamioituneen Francon yhdistelmä ei ole vitsi vaan Spring Breakers -elokuvan ydin.

Aiemminkin provosoivia elokuvia tehnyt Harmony Korine aikoo muuttaa aikuisiksi kasvaneiden nuorisoidolien imagon kertajysäyksellä.

Rikoskomediassa neljä opiskelijatyttöä hankkii lomarahoja ryöstämällä ravintolan. Loman sijaan seurauksena on putkareissu. Nelikko pääsee vapaaksi, kun ase- ja huumediileri Alien (James Franco) kuittaa takuut ja pyytää vastapalvelukseksi tyttöjen apua oman likapyykkinsä pesussa.

Opiskelijatyttöinä nähdään Disney-kanavalla uransa luoneet Selena Gomez (Waverly Placen velhot) ja High School Musicalien jälkeen Sucker Punchissa (2011) nähty Vanessa Hudgens. Myös ohjaajan puoliso Rachel Korine ja Päivien viemää -sarjan Ashley Benson ovat menossa mukana.

Harmony Korine on aiemmin muun muassa käsikirjoittanut nuoria ja näiden vapaamielistä seksuaalisuutta kuvaavia elokuvia, kuten Ken Park (2002) ja Kids (1995). Korinen viimeisin pitkä ohjaus on vuoden 2009 Trash Humpers.

Roolikameleontiksi osoittautuvan Francon Alien-hahmo pohjautuu räppäri Dangerousiin, vaikka yhdennäköisyydestä syntyneet spekulaatiot yhdistivät hahmon myös toiseen artistiin, Riff Raffiin.

Spring Breakers saa ensiesityksensä syksyn festivaalikierroksella. Ruotsin ja Tanskan valkokankaille elokuvaa odotetaan ensi keväänä, joten Suomen aikataulu lienee naapureiden tienoilla.

Lähde: MovieWeb

Lisää luettavaa