Euphoria nousi HBO:n kaikkien aikojen toiseksi katsotuimmaksi sarjaksi

Sarjan toinen tuotantokausi tuli juuri päätökseensä.

1.3.2022 18:00

Vuonna 2019 käynnistyneen draamasarja Euphorian toista kautta jouduttiin koronapandemian vuoksi odottamaan pitkä tovi. Kausien välissä nähtiin onneksi kaksi erityisjaksoa ja lopulta kahden ja puolen vuoden odotuksen jälkeen Ruen sekä kumppaneiden elämää päästiin seuraamaan taas kunnolla 10. tammikuuta alkaen. Toinen kausi tuli päätökseensä eilen 28. helmikuuta.

Uusimpien tietojen mukaan Zendayan tähdittämä Euphoria on nyt HBO:n toiseksi katsotuin sarja koko sen historian aikana. Ykkössijaa pitää tietysti maailmanlaajuiseksi kulttuuri-ilmiöksi noussut Game of Thrones, jonka syöksemiseen vallasta tarvittaisiin aikamoinen huippusuoritus.

Euphorian toista kautta seurasi keskimäärin 16,3 miljoonaa katsojaa per jakso. Ensimmäinen jakso on kerännyt tähän mennessä ennätykselliset noin 19 miljoonaa katsojaa ja finaalijaksolle on katsojia kirjattu tähän mennessä noin 6,6 miljoonaa. Sarja on komeillut HBO Max -suoratoistopalvelun kärkisijoilla useita viikkoja Yhdysvalloissa, Latinalaisessa Amerikassa sekä Euroopassa.

Sarjan finaalijaksoa odottavat katsojat onnistuivat jopa kaatamaa suoratoistopalvelun amerikkalaiset serverit sunnuntaina. Onneksi vika saatiin pikaisesti korjattua ja yleisöt pääsivät nauttimaan lopetuksesta kuten olivat suunnitelleetkin.

Näiden suoritusten lisäksi Euphoria on noussut myös kuluvan vuosikymmenen tähän asti twiitatuimmaksi sarjaksi. East Highlandin lukiolaisnuoria seuraavasta draamasta on naputeltu Yhdysvalloissa yhteensä jo noin 34 miljoonaa Twitter-julkaisua.

Euphorian molemmat kaudet sekä erikoisjaksot ovat katsottavissa HBO Maxissa. Sarja on uusittu myös kolmannelle tuotantokaudelle. Alla virallinen traileri.

Lähde: Variety, Comicbook

Lisää luettavaa