Euphoria-tähti Sydney Sweeneyn äiti juhlisti kuusikymppisiään MAGA-bileillä – Ihmiset raivostuivat, cancelointi käynnistyi

Uusi cancel-kohu on valmis.

28.8.2022 12:15

Muun muassa Euphoriasta, The Handmaid’s Talesta ja The White Lotus -sarjasta tuttu Sydney Sweeney ja hänen veljensä Trent julkaisivat lauantaina kuvia äitinsä 60-vuotisjuhlista.

Kuvista voi bongata muun muassa blue lives matter -paidan sekä lippiksiä, joissa näyttäisi olevan Donald Trumpin Make America Great Again -slogan.

Trent kuitenkin paljastaa lippiksissä lukevan Make Sixties Great Again. Olisiko kyseessä siis jonkinlaiset republikaaniteemaiset juhlat?

Ihmiset eivät kutienkaan ottaneet kuvia kovinkaan hyvin vastaan, vaan syyttää näyttelijätärtä politisoinnista. Sweeney kohautti olkiaan ja kirjoitti Twitteriin palautteen.

– Hei, tämä on mennyt villiksi. Vietimme äitini harmittomia 60-vuotissyntymäpäiviä ja te väänsitte siitä absurdin poliittisen kannanoton. Se ei ollut tarkoitukseni. Toivoisin ettette tee tällaisia oletuksia. Paljon rakkautta kaikille ja hyvää syntymäpäivää äiti!

Kommenttikenttä täyttyi pian vihapuheesta ja aggressiivisista twiiteistä. Raivostuneet ihmiset uhkaavat nyt Sweeneyta cancel-toimilla.

Osa faneista myös puolustaa Sweeneytä: ”Teilläkö ei muka ole konservatiivisia perheenjäseniä? Ok!”, ”Jos perheesi olisi pitänyt Biden-lippiksiä, niin tätä ei olisi tapahtunut” sekä ”Sinulla näyttää olevan aina hauskaa perheesi ja kavereidesi kanssa.”

Tsekkaa alta somekohinaa ja kohun aiheuttaneet kuvat syntymäpäiviltä.

Lisää luettavaa