Eva Mendes: Miehet eivät näe minua naisena

21.11.2010 21:43

Eva Mendes istuu täydellisesti Will Ferrellin esittämän katastrofikytän vaimoksi. Vitsi on siinä, että Ferrellin hahmo on täysin sokea Sheila-vaimonsa kauneudelle, toisin kuin hänen työparinsa (Mark Wahlberg). Sheila on paitsi upea ilmestys, myös kirurgi, joka on hyvin omistautunut miehelleen tämän pompottelusta ja vähättelystä huolimatta.

– Kyseessä on erikoinen suhde, eikä Sheilakaan ole aivan normaali, Mendes nauraa Cancunissa, Meksikossa.

Tosielämässä Mendes on tuttu näky maailman seksikkäimpien naisten listalla, mutta hän menee hämilleen puhuttaessa ulkonäöstä.

– Kuulostan varmaan hölmöltä, kun sanon tämän, mutta kuuluisuus kävelee sisälle ovesta ensimmäisenä. Tämä tarkoittaa sitä, että en enää tiedä, miten miehet oikeasti reagoivat minuun. He reagoivat vain kuuluisuuteen.

Kuubalaiset juuret omaava näyttelijä on nimennyt Uutisankkuri: Ron Burgundin legendan yhdeksi suosikkielokuvakseen. Sekin on yksi Ferrellin ja käsikirjoittaja-ohjaaja Adam McKayn tuotoksia. Mendes ei aikaillut, kun sama tiimi pyysi häntä Katastrofikyttiin.

Hänen oli vaikeinta olla nauramatta niissä kohtauksissa, missä hän joutui naamioitumaan vanhaksi mummoksi ja flirttailemaan Ferrellin kanssa.

– Voin vain sanoa, että se oli oudolla tavalla kiihottavaa. Saat tulkita sen niin kuin haluat, nauraa Mendes.

Lue koko juttu uudesta Episodista!

Lisää luettavaa