Ewan McGregor paluustaan Star Warsiin: ”Nöyryyttävää”

Ewan McGregor hoiti ruutunsa Obi-Wan Kenobina hyvinkin mallikkaasti prequel-trilogioissa. Häneltä onkin kyselty tasaiseen tahtiin, haluaisiko hän palata rooliinsa.

Tähteä haastateltiin vastikään muun muassa mahdollisesta paluusta Star Wars -elokuviin. McGregor ei pitänyt siitä, minkälaisen vaikutelman jotkut ihmiset ovat saaneet.

– Pidän elokuvista, jotka tein George Lucasin kanssa ja olen iloinen siitä, että olen osa sitä legendaa, mutta siinä kaikki. En ymmärrä sitä fanaattisuutta, joka ympäröi tätä kaikkea, McGregor valotti.

– Tekisinkö vielä uuden elokuvan? Olen sanonut, että mielelläni, koska minusta episodien 3 ja 4 välillä on elokuva, jossa Alec Guinness on autiomaassa, tähti tarkensi.

McGregor ei pidä siitä, että hänestä piirretään kuvaa, jossa hän haluaisi tyrkyttää itseään uusiin elokuviin. Omasta mielestään hän on vain vastannut ihmisten kysymyksiin. Hän pitää nöyryyttävänä sitä, että hänen kuvitellaan aivopesevän Disneytä ottamaan hänet mukaan uuteen Star Wars -universumiin.

– Minua ei voisi vähempää kiinnostaa tapahtuuko se (Obi-Wan elokuva), mutta jos Star Wars -ihmiset kysyvät minulta tekisinkö sen, vastaus on kyllä. Näin minä ajattelen asiasta, McGregor napautti.

Lähde: HitFix

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut