Fanisuosikin paluu – HBO kehittelee Game of Thrones -jatkosarjaa alkuperäisnäyttelijän kanssa

GoT-universumi laajentumassa Pohjoiseen päin.

17.6.2022 11:30

HBO:n isoin hittisarja Game of Thrones päättyi 2019 ja sen jälkeen useat kehittelyideat spin-offeista ovat lähteneet käyntiin. Ensimmäisenä niistä näkee päivänvalonsa House of the Dragon -esiosa ja nyt uusimpana lisäyksenä projektien joukkoon on ilmestynyt tutun fanisuosikin oma jatkosarja.

Kehitteillä oleva uutuussarja keskittyy Jon Snown tarinaan Game of Thronesin kahdeksannen tuotantokauden tapahtumien jälkeen. Kit Harington on astumassa takaisin rooliinsa. Mikäli spin-off etenee alkutuotannosta viralliseen julkaisuun asti, katsojat pääsisivät näkemään kuinka Starkin perheen kasvatti pärjääkään uudessa elämässään villissä Pohjoisessa.

Kaikki muut Game of Thrones -spin-offit kehittelytilanteestaan riippumatta keskittyvät aikaan ennen emosarjan tapahtumia. Haringtonin tähdittämä uutuus olisi siis ensimmäinen jatko-osamuotoinen lisäys kyseiseen fantasiauniversumiin ja avaisi näin myös ovea muiden tuttujen hahmojen paluulle.

Disney Plus on luonut vastaavia hahmokeskitteisiä jatkosarjoja omista elokuvistaan (Star Wars, Marvel) suurenmoisella menestyksellä, joten ei ihmekään, että HBO tahtoo kokeilla vastaavaa myös oman suurhittinsä kanssa.

Game of Thronesin kaikki kahdeksan tuotantokautta ovat katsottavissa HBO Max -suotatoistopalvelussa. House of the Dragon saa Suomessa ensi iltansa 22. elokuuta samassa palvelussa.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa