Faniteoria Stan Leen cameo-rooleista osoittautui todeksi: superpappa on kuin onkin eräs tuttu sarjakuvahahmo

Olihan se varmasti jo kaikilla tiedossa, että Stan Lee tulee näyttäytymään Guardians of the Galaxy Vol. 2:ssa. Tämänkertainen esiintyminen on kuitenkin poikkeuksellinen, sillä Leen rooli koko Marvelin universumissa paljastetaan.

22.4.2017 11:34

Jos et tahdo tietää minkälainen Leen rooli on, niin kannattaa varmaan jättää lukematta tämän pidemmälle. Marvelin Kevin Feige paljasti nimittäin isohkon spoilerin leffasta.

Fanit ovat arvelleet Stan Leen olevan hahmo nimeltä Uatu eli yksi seuraajien puolijumalarodun edustajista. Lee on kuin onkin Uatu ihmishahmossaan.

Lee ja Jack Kirby loivat seuraajat 1960-luvun alussa. Seuraajat ovat vanhimpia elämänmuotoja koko universumissa. Uatun tehtävänä on vahtia Maan tapahtumia, kunhan ei vain osallistu niihin.

Näin Uatu yhdistää kaikki Marvelin multiversumit yhteen, sillä Lee on esiintynyt myös MCU:n elokuvien ulkopuolella.

Guardians of the Galaxy 2:ssa Uatu nähdään hengailemassa kuussa. Hän on pukeutunut jonkinlaiseen retroavaruuspukuun. Kohtauksessa on myös kolme muuta seuraajaa, jotka keskustelevat seikkailuistaan.

Leen hahmo kertoo muille eräästä tehtävästään, kun hän oli Fed Expressin lähetti. Jokainen Leen cameo-esiintyminen on siis ollut saman hahmon eri muotoja.

Sitä paitsi kuka muukaan olisi parempi seuraaja kuin Stan Lee?

Alla sarjisten Uatu seuraajamuodossaan.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia