Matthew McConaughey kieltäytyi Marvel-elokuvasta – kertoo nyt miksi

Tähtinäyttelijä on kieltäytynyt jo kahdesta Marvel-elokuvasta, mutta on tyytyväinen valintaansa näytellä Musta torni -elokuvassa.

Matthew McConaughey on Playboyn haastattelussa paljastanut, miksi kieltäytyi mahdollisuudesta näytellä Marvelin odotetussa Guardians of the Galaxy Vol. 2 -elokuvassa. Doctor Strange -roolistakin kieltäytynyt näyttelijä valitsi supersankarihommien sijaan roolin toisenlaisessa scifi-fantasiamaailmassa.

”Pidän Guardians of the Galaxystä, mutta näin asian niin, että heillä oli jotain, joka menestyi, joten nyt heillä oli mahdollisuus antaa värikäs rooli jollekin nimekkäälle näyttelijälle. Olisin tuntenut itseni vain lisäykseksi”, näyttelijä kertoo.

McConaughey päätyi Marvel-elokuvien sijaan Stephen Kingin Musta torni -romaanisarjaan perustuvaan elokuvaan, jossa tämä nähdään ”Mustiin puettuna miehenä”.

Mustan tornin käsikirjoitus oli hyvin kirjoitettu, pidän ohjaajasta ja hänen näkemyksestään ja itse luoda oman ”mieheni mustissa”, eli paholaisen, omassa versiossani tästä Stephen Kingin romaanista”, McConaughey selittää.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut