Flopannut supersankari tulee takaisin – huhumyllyn mukaan nämä tähtinäyttelijät ovat ehdolla pääosaan

Tulevan Green Lantern Corps. -elokuvan pääosanesittäjästä liikkuu huhuja.

Uusimpien huhupuheiden mukaan Ryan Reynolds, Tom Cruise, Jake Gyllenhaal, Bradley Cooper, Armie Hammer, Joel McHale ja James Marsden ovat harkintalistalla Hal Jordanin eli Vihreän Lyhdyn rooliin Green Lantern Corps. -elokuvassa.

Ryan Reynolds esitti hahmoa jo vuonna 2011 ilmestyneessä Green Lantern -elokuvassa, joka floppasi pahasti. Deadpoolin menestyksen takia Reynoldsin takaisin tuomista kuitenkin harkitaan, sillä hänen tähtensä on nousussa. Reynolds on kuitenkin useaan otteeseen todennut, ettei hän varsinaisesti pitänyt hahmon esittämisestä, joten on todella epätodennäköistä, että hän tulisi takaisin.

Huhutuista nimistä muutama on jo esiintynyt sarjakuvaelokuvissa. James Marsden näytteli X-Men-elokuvissa ja Superman Returnsissa. Bradley Cooper taas on mukana Marvelin Guardians of the Galaxy -elokuvissa. Cooper myös koe-esiintyi Vihreän Lyhdyn rooliin aikaisempaa elokuvaa varten, mutta hän hävisi Reynoldsille.

Armie Hammerilla taas on yhteys DC-elokuviin. Hänet valittiin Batmanin rooliin Justice League: Mortal -elokuvassa, mutta koko projekti peruutettiin.

Listan isoimmat nimet ovat Gyllenhaal ja Cruise, jotka eivät ole aikaisemmin supersankareita esittäneet.

Nähtäväksi jää, onko näissä huhuissa mitään perää. Elokuvan alustava ensi-ilta on vuonna 2020.

Lähteet: The Wrap, We Got This Covered

Aiheeseen liittyvät jutut