Ikävät huhut saivat jatkoa: DC:n sisäpiiriläinen kutsuu tulevaa supersankarileffaa katastrofaaliseksi sekasotkuksi

DC ja Warner Bros. ovat ikävässä paikassa. Ben Affleckin The Batman on huhujen kurimuksessa, Justice Leaguen kerrotaan olevan samanlainen sekasotku kuin Batman v Superman ja Suicide Squad. Nyt vanhat huhut saivat seurakseen tuoretta kuiskuttelua.

DC:n Extended Universe alkoi nihkeästi. Keskinkertainen jeesuspastissi Man of Steel sai jatkoa kehnoilla Batman v Supermanilla ja Suicide Squadilla. Leffat eivät olleet kovinkaan suosittuja kriitikkopiireissä, eivätkä fanitkaan niitä kovin innoissaan vastaan ottaneet.

Elokuvafaneja ei taida siis yllättää uusi huhu, jonka mukaan Wonder Woman on katastrofaalinen sekasotku. Leffa ilmeisesti hyppii ja pätkii kohtauksesta toiseen aivan kuten BvS ja SS teki. Editointi on ollut haastavaa, eikä käsikirjoituksessakaan hurrattavaa juuri löydy.

Schmoes Know show’n Sasha Perl-Raver on jutellut erään DC:n sisäpiiriläisen kanssa, joka on nähnyt elokuvan, tai ainakin suuren osan siitä. Sisäpiiriläisen mukaan elokuva on todella hämmentävä, eikä yhtään niin hieno kuin trailerit uskottelevat.

Perl-Raver kertoi seuraavaa:

”En halua heittää ketään bussin alle, mutta olemme kuulleet luotettavasta lähteestä ikäviä huhuja, jotka särkivät sydämeni. Lähteeni on se sama henkilö, joka kertoi ennakkoon BvS:n olevan surkea. Lähteeni kertoo, että elokuva on sekasotku, jossa ei ole kerronnallista jatkuvuutta.”

DCEU:n elokuville on ladattu todella suuria odotuksia, mutta kerta toisensa jälkeen ne ovat pettäneet. Jos huhut pitävät paikkansa, niin DC tai Warner Bros. ei ole todellakaan oppinut virheistään, vaan jatkaa puolivillaisten elokuvien tekemistä.

DC:n elokuvat ovat kuitenkin tuottaneet ihan hyvin rahaa, joten jonkinlainen resepti studioilla on valmiina. Nähtäväksi jää, hylkäävätkö sarjakuvafanit DCEU:n lopulta.

Kesällä pääsemme näkemään, millainen Wonder Womanista tulee.

Alla Schmoes Know’n show, jossa paljastus tehtiin. Huhu kohdasta 1.41:30 eteenpäin.

Lähde: MovieWeb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut