Fantasiakirjailija Terry Pratchettin Discworld-maailma TV-sarjaksi!

Moniosainen romaanisarja kääntyy televisiosarjaksi hyvissä käsissä, sillä asialla on BBC:n lisäksi Pratchettin oma tuotantoyhtiö.

6.3.2018 12:05

Englantilaisen fantasiakirjailija Terry Pratchettin suosittu Kiekkomaailma-romaanisarja (Discworld) sovitetaan televisioruutuihin.

Jo vuonna 2012 levisi uutinen mahdollisesta Kiekkomaailma-sarjasta, mistä kerrottiin Pratchettin tuoreen tuotantoyhtiön julkistamisen yhteydessä. Tuolloin projekti jäi ilmaan, mutta vuonna 2015 kuolleen Pratchettin teokset ovat saaneet viime vuosina uutta nostetta.

Good Omens -romaanista (Hyviä enteitä) on jo tuotannossa ensi vuonna alkava BBC:n ja Amazonin yhteistyössä tekemä sarja, jonka pääosissa nähdään Michael Sheen ja David Tennant.

Uusi Discworld-maailmaan sijoittuva sarja on kuusiosainen, ja sen tuottaa yhteistyössä BBC ja Pratchettin oman tuotantoyhtiö, jota johtaa nykyään hänen tyttärensä. The Watch -työnimellä kulkevalle sarjalle ei ole vielä määritelty julkaisualustaa, ja siitä havitellaankin mahdollisesti jatkettavaa kansainvälistä yhteistuotantoa.

 

Lähde: Deadline.

Lisää luettavaa