Fast & Furious 7: Kuollut tähtinäyttelijä tuodaan takaisin tietokoneen avulla

 

Paul Walkerin yllättävä poismeno jätti megasuositun Fast & Furious -sarjankin pulaan. Seitsemännestä osasta oli jo kuvattu varsin paljon, joten studio joutui miettimään, mitä elokuvan kanssa tehdään: dumpataanko se kokonaan vai keksitäänkö keino kirjoittaa Walker ulos? Tammikuussa tekijät päättivät, että Walkerin hahmo päättää jäädä eläkkeelle kesken elokuvan, mutta yksi ongelma oli silti olemassa; miten puoliksi kuvatusta materiaalista saadaan uskottavasti kokonainen?

Jossain vaiheessa oli puhetta, että Paul Walkerin veli, Cody Walker, tulisi korvaamaan näyttelijää, mutta nyt tekijäryhmä on päättänyt, että Walkerin esittämä Brian O’Conner tulee elokuvaan sekä sijaisnäyttelijöiden että CGI:n avulla. Studio on palkannut neljä näyttelijää, joilla on samanlainen fysiikka kuin edesmenneellä Walkerilla, ja kasvot luodaan täysin tietokoneella, kuten myös Walkerin ääni.

Elokuvan käsikirjoitusta on nyt muokattu niin, että Walkerin poistuminen kesken kaiken voidaan selittää, mutta paikattavaa on paljon, jotta kuvaamatta jääneistä kohtauksista saadaan uskottavia käyttämällä tietokoneella tuotettua ääntä ja naamaa. Se, miten ohjaaja James Wan työryhmineen tässä onnistuu nähdään keväällä 2015, kun Fast & Furious 7 saa ensi-iltansa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut