Firefly-suosikin uusi sarja 40-vuotiaasta keltanokkapoliisista, jota kukaan ei halua oikeisiin töihin – katso vauhdikas traileri!

Scifi-suosikki Nathan Fillion jatkaa poliisisarjojen parissa Castlen päätyttyä, mutta tällä kertaa miehen hahmo on oikeasti poliisi mutta ei suinkaan tavanomainen sellainen.

17.5.2018 19:39

Amerikkalainen televisiosarja The Rookie alkaa ensi syksynä ABC-kanavalla, ja tällä viikolla on julkaistu ensimmäinen video sarjasta.

Sarjan nimiosassa uudenkarheana poliisina nähdään Nathan Fillion, joka on tehnyt pitkällä urallaan mm. scifi-sarjan Firefly sekä poliisisarjan Castle. Rikosten ratkaisemisen tiellä mies on tälläkin kertaa mutta hiukan erilaisella lähestymistavalla. Fillionin hahmo ryhtyy poliisiksi yli 40-vuotiaana, kun avioero jättää hänet henkisesti tyhjilleen.

Uusi vanha poliisi kohtaa paljon vastustusta uudella työpaikallaan, ja hän joutuu todistelemaan pitkään, ettei hän aseta työtovereitaaan turhaan vaaraan.

Traileri paljastaa mielenkiintoisen kuvaustavan The Rookie-sarjasta: hälytystilanteissa toimintaa kuvataan välillä bodycamin kautta eli poliisin rinnassa olevan oikeidenkin poliisien käyttämän kameran kautta.

Katso traileri alta!

 

Lisää luettavaa