Fred Savagen potkut: Mitä nyt kuuluu sarjalle, jonka tuotanto hyytyi tähteen kohdistuneiden syytösten vuoksi

Kesä 68 – koittaako se jälleen?

31.5.2022 16:02

Disney-omisteisen ABC-kanavan puuhaaman komediasarja The Wonder Yearsin eli Kesä 68:n pääosassa näytellyt Fred Savage sai taannoin kenkää sekä rooleistaan kameran edessä että sen takana. Ex-lapsitähteä syytettiin sopimattomasta käytöksestä.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Savagen oli tarkoitus toimia sarjassa sekä tuottajana ja ohjaajana että näyttelijänä. Savage näytteli 1980-luvulla käynnistetyssä The Wonder Years -sarjassa alkujaan pientä Kevin Arnoldia, jonka kasvua sarja seurasi. Kun Savage sai potkut sarjan uudesta versiosta, sen tuotanto hyytyi.

Uusi versionti näyttäisi kuitenkin pärjäävän myös ilman Savagea. Nyt mustaihoiseen perheeseen 1960-luvulla keskittyvä sarja on tiettävästi jatkumassa erinäisten uudelleenjärjestelyjen jälkeen. Sisäpiiristä kuuluneiden huhujen mukaan Savagen poistaminen oli tietyllä tapaa myös helpottavaa, sillä tähdellä oli tapana kuvata samaa kohtausta jopa yli tarpeen ja kiukutella muulle tuotantotiimille.

Savagen lähipiiriistä on kommentoitu tähden ottaneen kohtaamansa syytöksen vakavasti ja harjoittavan nyt itsetutkiskelua.

 

Lähteet: NY Times, Page Six, People

Lisää luettavaa