Fred Savage on saanut potkut Kesä 68 -sarjan rebootin tuotannosta – Käyttäytyi sopimattomasti

AOP

Savagella riittää historiaa näistä asioista.

Fred Savage on saanut potkut The Wonder Yearsin eli Kesä 68 -sarjan rebootin tuotannosta.  Savage toimi Disney-sarjan päätuottajana ja ohjaajana. Savage näytteli myös alkuperäisessä, vuosina 1988–1993 esitetyssä sarjassa.

Tapauksesta ei vielä paljoa tiedetä, mutta eri raporttien mukaan Savage on raivonnut suusanallisesti ja käyttäytynyt sopimattomasti.

Savage auttoi studiota suorittamaan väitteiden pohjalta tehtyä tutkimusta.

– Meille kerrottiin Fred Savagen väitetystä häiriökäyttäytymisestä ja teimme tapaukseen liittyvän tutkimuksen. Päätimme sen perusteella purkaa sopimuksen Savagen kanssa, 20th Television -studion tiedotteessa kerrotaan.

Savage on ennenkin ollut vastaavien syytteiden kohteena. Kesä 68 -sarjan näyttelijä Alley Mills paljasti taannoin, että alkuperäissarjan tuotanto lopetettiin, kun Savagea ja toista näyttelijää, Jason Herveytä syytettiin seksuaalisesta häirinnästä. Tapaus päätyi lopulta sovitteluun.

The Grinder -sarjassa työskennellyt naishenkilö haastoi Savagen oikeuteen vuonna 2018. Nainen väitti Savagen käyneen häneen käsiksi ja ahdistelleen seksuaalisesti vuonna 2015. Savage kiisti syytteet, eikä 20th Television löytänyt todisteita väitteille. Tapaus kuitenkin soviteltiin.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät jutut