Frendien erikoisjaksoa katsottiin ensimmäisen päivän aikana älytön määrä – Hipoo Wonder Womanin tai WandaVisionin katsojalukuja

Friends: The Reunion

Superfrendit!

Variety uutisoi, että Frendien erikoisjaksoa Friends: The Reunion katsottiin HBO:lta tolkuton määrä ensimmäisen päivän aikana. Tarkkoja katsojalukuja ei julkaista, mutta prosenttimäärät antavat osviittaa.

Jaksoa katsoi arviolta 29 prosenttia yhdysvaltalaisista kotitalouksista, jotka katsovat striimipalveluita. Uusinta Wonder Woman 1984 -elokuvaa katsottiin vain himpun verran enemmän – 32 prosenttia, ja kyseessä oli silloin vielä joulupäivä. Sen sijaan 34 prosenttia katsoi Disney Plussan WandaVision -sarjaa ensimmäisen päivän aikana.

Frendit ovat siis melkein yhtä suuria, kuin mahtavat supersankarit. Suositun Mortal Kombatin luvut esimerkiksi jäävät kauas Frendeistä. Mortal Kombatia striimattiin 16 prosenttia, mutta se tuli tosin samana päivänä myös elokuvateattereihin. The Handmaid’s Talen neljännen kauden ensimmäinen jakso sai 8 prosenttia katsojista.

HBO:n satsaus siis kannatti. Jokaisen Frendit -tähden arvioidaan saavan noin 2,5 miljoonaa dollaria esiintymisestä jaksossa.

 

Aiheeseen liittyvät jutut