Frendit-tähdeltä puhkesi paksusuoli huumeiden käytön takia – on suoranainen ihme, että hän on hengissä

Hurja tarina!

21.10.2022 09:31

Frendit-tähti Matthew Perry on kertonut useasti huumeidenkäytöstään. Hän oli koukussa opioideihin.

Perry on nyt paljastanut käyneensä lähellä kuolemaa vuonna 2018. Perryltä puhkesi paksusuoli huumeiden liiallisen käytön takia.

Miekkoselta on tulossa Friends, Lovers and the Big Terrible Thing -niminen muistelmateos, jossa hän kertoo avoimesti huumekoukustaan.

Perry oli kaksi kuukautta koomassa ja viisi kuukautta potilaana sairaalassa. Hän joutui käyttämään avannepussia yhdeksän kuukauden ajan.

– Lääkärit kertoivat perheelleni, että minulla on kahden prosentin mahdollisuus selvitä siitä hengissä. Minut laitettiin ECMO-nimiseen laitteeseen, joka hoitaa puolestasi hengittämisen ja pumppaa sydäntäsi. Se on viimeinen voitelu. Kukaan ei selviä siitä, Perry kertoo.

Perryn huumeongelmat alkoivat 1990-luvun alussa, 24-vuotiaana.

– Pystyin pitämään sen aisoissa silloin – jotenkin. Ongelmat alkoivat, kun täytin 34 vuotta. Minulla oli myös selviä kausia. Vuonna 2002 olin koko vuoden selvinpäin. Arvatkaapa minä vuonna sain Emmy-ehdokkuuden?

Perry on paljastanut ottaneensa huonoimpina päivinään jopa 55 Vicodin-nimistä kodeiinipilleriä ja painaneensa alle 60 kiloa.

– En tiennyt kuinka lopettaa.

Perry on ollut 15 kertaa katkaisuhoidossa. Hän kertoo olevansa kohtalaisen terve nykyään.

Mies on kuitenkin onnellinen, koska on elossa. Nyt hän on päättänyt auttaa muita addikteja.

Lähde: EW

Lisää luettavaa