Frendien Courteney Cox haukkui modernit sitcomit – yksinkertainen selitys niiden huonouteen

Vaikuttaisi, ettei ehkä palaa sitcomeihin.

17.3.2022 05:30

Courteney Cox tunnetaan varmaankin parhaiten monien rakastamasta, 90-luvun sitcomista Frendeistä. Siinä Cox oli yksi tiiviin kaveriporukan jäsenistä, jotka heittivät hauskaa läppää keskenään New Yorkin Manhattanin tuoksinassa. Myöhemmin vuosina 2009–2015 hänet nähtiin vielä toisessa sitcomissa Puumanainen.

Cox avasi vastikään sanaisen arkkunsa Just For Varietyn podcastissa, ja kommentoi sitcomien nykytilaa. Hän ei itse ole niiden fani, ja on myös kieltäytynyt monista sitcom-rooleista. Hänellä oli yksinkertainen selitys sille, miksei pidä niistä enää.

– En vain pidä sitcomeja enää niin hauskoina, en tiedä miksi minusta tuntuu pahalta sanoa se, Cox myönsi.

– Olen kotoisin ikonisesta sitcomista, se kestää edelleen, ja se oli tosi tärkeä kaikille. Mutta muut, jotka yrittävät tehdä samaa… Pelottaisi tehdä toinen sitcom, koska en halua tulla verratuksi Frendeihin, Cox jatkoi.

Coxilla on nyt muutenkin mielenkiintoa tehdä muuta kuin sitcomeja.

– Keskityin johonkin muuhun. Keskityin suhteeseeni, enkä keskittynyt niin paljon asioiden liiketoiminnalliseen puoleen. Ja mielestäni… poissa silmistä, poissa mielestä, Cox pohti.

Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt Le Blanc ja David Schwimmer palasivat viime vuonna Frendit-erikoisohjelmaan. Cox myönsi, ettei tuolloin enää muistanut tarkkaan kaikkia kokemuksia ja tilanteita Frendeistä, mutta ainakin kovimmat fanit varmasti muistavat.

Lue myös: Ken on Frendit-näyttelijöistä rikkain? Katso kaikkien nettovarallisuus – huimia summia! – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia