Game of Thrones -luojat loikkasivat Netflixille – jättidiili!

Jotain mielenkiintoista varmasti tulossa.

Game of Thrones -kaksikko David Benioff ja D.B. Weiss ovat solmineet monivuotisen sopimuksen sopimuksen sisällön tuottamisesta Netflix-suoratoistopalveluun. Sopimus on noin 200 miljoonan arvoinen.

Sopimuksen myötä kaksikko ei enää tee tv-sarjoja HBO:lle. He ovat kuitenkin edelleen mukana Disneyn tulevassa Star Wars -projektissa.

– Olemme innoissamme saadessamme toivottaa tervetulleeksi Netflixille mestaritarinankertojat David Benioffin ja Dan Weissin. He ovat luova luonnonvoima, ja he ovat ilostuttaneet yleisöjä maailmanlaajuisesti eeppisellä tarinankerronnallaan. Emme malta odottaa, mitä heidän mielikuvituksensa tuovat jäsenillemme, Ted Sarandos kertoi.

Parivaljakko esitteli HBO:lle vuonna 2017 idean Confederate-nimisestä tv-sarjasta. Se olisi kertonut vaihtoehtoisesta historiasta, jossa orjuus olisi säilynyt etelävaltioiden voittaessa Yhdysvaltain sisällisodan.

Tiettävästi sarjaa ei tehdä myöskään Netflixillä, sillä idea sai ristiriitaisen vastaanoton. Moni ajatteli orjuutta käsiteltävän sarjassa epäsopivalla, viihteellisellä tavalla.

Lähde: The Verge

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut