Game of Thrones -kaunotar Natalie Dormer puolustaa trillerinsä runsaita ja antavia alastonkohtauksia

Natalie Dormerin uusi elokuva sisältää ”runsasta alastomuutta”.

In Darkness sai ensi-iltansa jo toukokuussa Yhdysvalloissa. Nyt leffan ensi-ilta on Briteissä. Suomessa leffa nähdään mitä luultavimmin vasta fyysisenä julkaisuna tai jonkin streamipalvelun kautta.

Natalie Dormerin tähdittämä ja osittain käsikirjoittama trilleri kertoo sokeasta naisesta, musiikkiopettajasta, joka ei ole sitä miltä tämä näyttää.

Dormer on joutunut puolustamaan elokuvan runsaita alastonkohtauksia, joista ihmiset ovat esittäneet kritiikkiä.

– Trillereiden valtataisteluissa kuuluu olla seksuaalisuutta. Meillä jokaisella on kuitenkin kehomme. Elokuvan seksikohtaus on metafora sille, kuinka hahmoni on yhteydessä Ed Skreinin hahmoon. Alastomuus on tällöin tasapainottaja, jonka lisäksi se on hyvä tapa esitellä hahmoni tatuointeja, jotka kertovat katsojalle, että tämä nainen ei ole sitä, miltä hän päällisin puolin näyttää.

Elokuvassa on useita alastonkohtauksia, mutta tässä nimenomaisessa kohtauksessa kaksikon lisäksi suihkussa on myös Emily Ratajkowskin esittämän naisen ruumis.

– Mitä tahansa teetkin, niin aina joku käsittää sen väärin, Dormer kertoi Guardianin haastattelussa, kun näyttelijättäreltä kysyttiin, mitä mieltä hän on alastomuudesta taiteessa.

YouTube video

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät jutut