Kuvalinkki: ronskeista kuvistaan tunnettu näyttelijä-malli: ”En saa leffarooleja, koska tissini ovat liian isot”

Emily Ratajkowski haikailee mallinuransa lisäksi näyttelijän urasta. Hän breikkasi ihmisten tietoisuuteen Robin Thicken Blurred Lines -musavideolla. Videolla hän oli yläosattomissa.

On Ratajkowski näytellyt elokuvissakin. Tänä vuonna nuorelta mallilta on tulossa kaksi leffaa: In Darkness ja Cruise. Vuonna 2015 hän näytteli We Are Your Friendsissä ja Entouragessa. Ensimmäisen roolityönsä hän teki vuoden 2014 Gone Girlissä.

– Tämä tapahtuu joka kerta, he sanovat minun olevan liian seksikäs. Se kuin jokin naisten vastainen juttu. Ihmiset eivät halua työskennellä kanssani, koska tissini ovat liian isot, Emily kertoo Australian Harper’s Bazaarille.

– Mikä vika tisseissä on? Ne ovat kaunis, naisellinen asia, joita pitäisi juhlia. Ketä oikeasti kiinnostaa? Joko ne ovat isot tai pienet. Miksi sen pitäisi olla jonkinlainen ongelma?

Emily poseerasi juuri alastomana Harper’s Bazaarin jenkkilehdessä.

– Yhteiskuntamme sanoo naisille, että emme voi olla seksikkäitä SEKÄ itsevarmoja ja poliittisesti aktiivisia. Se antaisi meille liikaa valtaa, Emily kirjoitti taannoin Glamour-lehden esseessään.

Emilyn tuoreet alastonkuvat ovat nähtävissä Harper’s Bazaarin sivuilla.

Lähde: Entertainment Weekly, Harper’s Bazaar

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut