Gary Oldmanin poika ryntää isänsä apuun: “Sitä ei tapahtunut!” – Tuore Oscar-voittaja joutui vanhojen perheväkivaltasyytösten keskelle

Gary Oldmanin poika Gulliver puolustaa näyttelijälegendaa tulisesti.

8.3.2018 08:06

Heti kun Gary Oldman voitti parhaan miesnäyttelijän Oscarin, alkoivat somekanavat täyttyä viesteistä, joissa Oldmania syytettiin perheväkivallasta. Väitösten mukaan Oldman olisi pahoinpidellyt entisen vaimonsa Donya Fiorentinon vuonna 2001.

Oldman on taas väittänyt Fiorentinon valehtelevan, ja naisen olleen pelkän narkomaanin, joka oli hänen rahojensa perässä. Pariskunta oli Oldmanin mukaan tapellut samasta puhelimesta, ja kun hän päästi irti, se osui naista kasvoihin.

Pariskunnan 20-vuotias poika Gulliver säntäsi Oldmanin avuksi.

– Olin paikalla, kun tämä niin sanottu selkkaus tapahtui. Haluan tehdä asian erittäin selväksi: sitä ei tapahtunut. Se, joka väittää muuta, valehtelee, Gulliver kirjoittaa avoimessa kirjeessään.

– On ollut huolestuttavaa ja tuskallista seurata tämän valheellisen väitteen leviävän. Asia selvitettiin jo vuosia sitten. On todella inhottavaa, että niin kutsutut journalistit levittävät edelleenkin valhetta.

Gulliver syyttää tabloidilehti Daily Mailin toimittajaa siitä, että hän kaivoi vanhat syytökset esille tuoreessa Fiorentinon haastattelussaan.

– Äitini on säälittävä ja häiriintynyt persoona. Valheet ovat hänelle totta… ja ne ovat tuoneet niin paljon tuskaa ja ongelmia isälleni sekä meille kaikille.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia