Vielä hetken Netflixissä: paras sarjakuvasankarielokuva kautta aikojen – viiden tähden toimintaspektaakkeli on humalluttavan hienosti ohjattu

Yön ritari (The Dark Knight, 2008) poistuu Netflixin valikoimasta 26. tammikuuta.

21.1.2018 09:00

Christopher Nolanin ohjaustyössä Batman (Christian Bale), komisario Gordon (Gary Oldman) ja yleinen syyttäjä Harvey Dent (Aaron Eckhart) taistelevat yhdessä Gothamin rikollisjärjestöjä vastaan. Kolmikon yhteistyö tuottaa tulosta, mutta sitten he joutuvat kohtaamaan Jokerin (Heath Ledger), joka syöksee koko kaupungin kaaokseen.

Suurmenestykseksi noussut Yön ritari on yksi aikamme ylistetyimpiä sarjakuvaelokuvia. Episodin arviossa elokuva sai aikoinaan viisi tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Sanotaan se heti suoraan: Yön ritari on välitön klassikko. Kyseessä ei ole vain kaikkien Batman-elokuvien ykkönen, vaan myös paras sarjakuvasankarielokuva kautta aikojen.”

Yön ritari on humalluttavan hienosti ohjattu toimintaspektaakkeli, jonka kaksi ja puolituntinen kesto tuntuu katsottuna noin 90 minuutilta.”

Jos et ole vielä nähnyt Yön ritaria, elokuva kannattaa katsoa pelkästään Heath Ledgerin mestarillisen roolisuorituksen takia, josta hän nappasi Oscar-palkinnon kuolemansa jälkeen.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa