Gossip Girl -tähteä syytetään näyttelijättären raiskauksesta – ”Haluan *ussia sinua”

Kovia väitteitä.

8.11.2017 05:35

Gossip Girl -sarjassa näytellyttä Ed Westwickiä syytetään raiskauksesta. Väitteiden takana on näyttelijä Kristina Cohen.

Westwick väitetysti raiskasi Cohenin kolme vuotta sitten asunnollaan. Cohen tapaili tuolloin tuottajaa, joka oli Westwickin ystävä.

Tuottaja, Westwick ja Cohen illastivat yhdessä Westwickin asunnolla. Jossain vaiheessa Cohen nukahti vierashuoneeseen – hän havahtui siihen, kun Westwick oli hänen päällään.

– Käskin häntä lopettamaan, mutta hän oli vahva, Cohen kuvaili.

– Taistelin häntä vastaan niin lujaa kuin pystyin, mutta hän otti kasvoistani kiinni, ravisteli minua ja sanoi haluavansa nussia minua. Olin halvaantunut, kauhuissani. En pystynyt puhumaan, en pystynyt enää liikkumaan. Hän piti minua paikoillani ja raiskasi minut, Cohen väitti.

Westwick vastasi syytöksiin Instagram-viestillä ja väitti, ettei tunne Cohenia.

– En tunne tätä naista. En ole koskaan pakottanut ketään naista millään tavalla. Enkä missään nimessä ole koskaan raiskannut ketään, Westwick väitti.

Cohen sanoi lisäksi, että hänen tuottajamiesystävänsä sälytti syyn naisen omille niskoille ja varoitti, että hänen uransa olisi pilalla, mikäli hän kertoisi asiasta.

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa