Seksiskandaali: Erittäin kuuluisaa Hollywood-tähteä syytetään 14-vuotiaan pojan lähentelystä

Vakava väite.

30.10.2017 05:35

Uudessa Star Trek: Discovery -sarjassakin nähtävä Anthony Rapp teki jättimäisen syytöksen. Hänen mukaansa Kevin Spacey yritti lähennellä häntä, kun Rapp oli vasta 14-vuotias.

Tapaus sattui väitetysti Spaceyn asunnolla vuonna 1986. Rapp kertoi ystävystyneensä Spaceyn kanssa ja olleensa ainut alaikäinen näyttelijätähden juhlissa.

Rapp sanoi kuitenkin tylsistyneensä juhlissa ja menneensä tämän jälkeen makuuhuoneeseen katsomaan televisiota. Puolen yön jälkeen hän tajusi, että oli ainut jäljellä oleva vieras.

Rapp väitti tämän jälkeen Spaceyn tulleen makuuhuoneeseen, ottaneen Rappista kiinni ja kivunneensa tämän päälle – lähennelläkseen tätä seksuaalisesti. Spacey itse oli tuolloin 26-vuotias. Spacey oli Rappin mukaan myös humalassa.

– Muistini mukaan ajattelin: ”Ai, kaikki ovat lähteneet. Minunkin pitäisi varmaan lähteä kotiin”, Rapp sanoi.

Spacey oli kuitenkin ollut makuuhuoneen ovella ja ikään kuin huojunut.

– Sen sijaan, että Spacey olisi sanonut mitään, hän otti minut syliinsä, kuten sulhanen ottaa morsiamensa. En heti yrittänyt kiemurrella pois tilanteesta, koska ihmettelin mitä on tekeillä. Sitten hän tuli päälleni, Rapp kertoi.

Rapp ei muista kauanko Spacey oli hänen päällään, mutta hän onnistui pääsemään sängystä pois. Näyttelijä sanoi, ettei ole puhunut tapauksen jälkeen Spaceylle.

Rapp sanoi kertovansa asiasta nyt julkisesti sekä Harvey Weinstein -kohun innoittamana että siksi, että haluaa valottaa sitä, mitä Hollywoodissa on saanut jatkua vuosikymmeniä, koska ihmiset eivät ole sanoneet mitään.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa